Orario

Antikoagulantna ambulanta Benjamin Štagar
Lunedi: Martedi: Mercoledi: Giovedi: Venerdi:
9:45 - 13:15 10:45 - 14:10 / 10:40 - 14:00 /

Pausa pranzo

Malice ni

Periodo di attesa

Čakalne dobe ni

Ordinazione

Antikoagulantna ambulanta Benjamin Štagar

Ordinazione elettronicamente

Elektronsko naročanje preko spletne strani https://www.zd-koper.si

Per posta

ZD KOPER, ANTIKOAGULANTNA AMBULANTA, Benjamin Štagar, dr. med., Dellavallejeva 3, 6000 KOPER

Telefono

Telefonsko naročanje poteka v okviru ordinacijskega časa in sicer najmanj 4 ure/dan na telefonsko številko 05/6647-400.

Lunedi: Martedi: Mercoledi: Giovedi: Venerdi:
10:00 - 13:15 10:00 - 14:10 / 10:00 - 14:00 /

Personalmente

Osebno v ambulanti v ordinacijskem času.

Naročeni pacienti imajo prednost pred nenaročenimi pacienti. Izven ordinacijskega časa poteka obveščanje o terminih za naročanje in ostalih načinih naročanja preko avtomatskega telefonskega odzivnika. Za naročanje in vpisovanje v naročilno knjigo zadolžena medicinska sestra posameznega zdravnika. V ANTIKOAGULANTNI AMBULANTI Benjamin Štagar, dr. med. je za čakalni seznam odgovorna: Jasmina Časar, dipl. med. sestra.

Svetujemo vam, da se poslužujete e-naročanja, ki smo ga uredili na spletnih straneh Zdravstvenega doma Koper . E-naročanje je namenjeno naročanju na redne preglede pri osebnem zdravniku, ter naročanju stalne terapije receptov za kronične bolezni.

Za tovrstno naročanje, bomo potrebovali naslednje podatke: ime in priimek, ZZZS številko, številko kartona in telefonsko številko, za naročilo receptov, pa poleg teh podatkov še ime zdravila.

Vaše sporočilo bo poslano preko varne povezave (SSL). Po sprejemu vašega naročila bo v roku 30 minut na vaš elektronski naslov poslano potrditveno sporočilo (mail). V kolikor potrditvenega sporočila ne dobite, preverite ali ste vpisali svoj točen poštni naslov (mail naslov). V primeru da ste prejeli potrditveno sporočilo, vam bomo odgovorili najkasneje v 3 delovnih dneh, v enakem času bodo pripravljeni tudi vaši recepti.