Obvestilo

V času epidemije s koronavirusom COVID 19 poteka delo v ZD Koper in v splošnih ambulantah s koncesijo  drugače.
Ambulanta za kronične bolezni brez znakov okužbe dihal ja na lokaciji ZD Koper, enota Bonifika, Ljubljanska cesta 6a, telefon 05 6203 619. Pred prihodom se posvetujte po telefonu z izbranim ali nadomestnim zdravnikom.
Ambulanta za paciente z okužbami dihal na lokaciji ZD Koper,  enota Bonifika, telefon 05 620 3615. Pred prihodom se posvetujte po telefonu z izbranim ali nadomestnim zdravnikom.
Urgentna ambulanta je na lokaciji ZD, Enota Bonifika, Ljubljanska cesta 6a, telefon 05 66 47 440.
Otroško – šolski dispanzer dela na lokaciji ZD Koper, Dellavallejeva 3, kjer je ločena ambulanta za paciente z okužbami dihal. Pred prihodom se posvetujte z izbranim pediatrom.
Vse recepte, bolniško in druge administrativne zadeve morate urejati pri izbranemu ali nadomestnemu zdravniku po telefonu ali preko e-naročanja.
Ginekološki ambulanti za zdrave nosečnice in nujna ginekološka stanja pri pacientkah brez okužb dihal delata v ZD Koper, Enota Center, Dellavallejeva 3, telefon 05 66 47 276.
Razvojna ambulanta ne dela. Za nujne posvete pokličite telefon 05 6647 273 vsak dan od 7.00 do 13.00.   V njenih prostorih v Kopru, Pristaniška ulica 6 a, dela nujna preventiva za otroke.
Zobozdravstvena ambulanta za nujna zobozdravstvena stanja zdravih pacientov je  v Zdravstvenemu domu Koper, Dellavallejeva 3.
Zobozdravstvena ambulanta za nujna zobozdravstvena stanja pacientov z okužbami dihal je na naslovu Cesta na Markovec 1. Telefonska številka obeh zobozdravstvenih ambulant  je 05 66 47 399
Vsi skupaj bodimo potrpežljivi in odgovorni in uspelo nam bo!

E-Naročanje

05 6647 440

Ambulanta nujne medicinske pomoči, ZD Koper - Bonifika, Ljubljanska c. 6a, Koper (ob delavnikih podnevi od 7:00 do 20:00), SB Izola, Urgentni center, Polje 40, Izola (v nočnem času, med vikendi in prazniki)

05 6647 399

Dežurna zobna ambulanta, ZD Koper, Dellavallejeva ulica 3, Koper (sobote, nedelje in prazniki od 8:00 do 12:00)

Čakalne dobe

Zdravstveni dom Koper
Nacionalne čakalne dobe
Naše čakalne dobe
{m} O nas
O nas

Zdravstveni dom Koper

ZD Koper je javni zdravstveni zavod, ki opravlja zdravstveno dejavnost na območju Mestne občine Koper, katera je tudi ustanoviteljica zavoda. Z dejavnostjo prehospitalne enote posreduje v najnujnejših primerih na območju vseh treh obalnih občin. V sorazmernem deležu izvajamo tudi dežurno službo prav tako za celotno Obalo.

ZD Koper izvaja osnovno zdravstveno varstvo za vse ljudi, ki potrebujejo zdravstveno pomoč. Stremimo k zagotavljanju najsodobnejših standardov s ciljem kakovostne, hitre in prijazne obravnave pacienta. Želimo ohranjati odnos odprtega zavoda v občini Koper, kjer smo vedno na razpolago za nove pobude strokovnjakov, uporabnikov, občank in občanov.

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času