05 6647 100 info@zd-koper.si (ni namenjen za elektronsko naročanje)

Informacije za testiranje od ponedeljka do petka s hitrim antigenskim testom na SARS-CoV-2 na tej povezavi

 

Zaradi velikega zanimanja bo Mestna občina Koper v sodelovanju z izvajalcem Cor Medico dodatno množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi organizirala tudi zadnji vikend v marcu in vse vikende v aprilu. Brise bodo odvzemali v soboto in nedeljo, med 9. in 17. uro, na vstopni Covid točki ob zdravstvenem domu na Bonifiki. Testiranje je prostovoljno in brezplačno, predhodno naročanje ni potrebno. Več si preberite v priloženem sporočilu za javnost.

Obvestilo

Ambulante Zdravstvenega doma Koper tudi v času epidemije delujejo po običajnih urnikih, za preglede se je treba predhodno naročiti, in sicer po telefonu oziroma z uporabo spletnega obrazca na spletni strani. Osebno naročanje do nadaljnjega ni možno.
Pacientom svetujemo, da komunikacijo prek spletnega obrazca uporabijo tudi v primeru nenujnih posvetov z zdravnikom, za naročilo napotnic in receptov.
Naše zdravstveno osebje redno spremlja obvestila, ki jih posredujete in bo na vašo prošnjo odgovorilo v najkrajšem možnem času. Zdravstveni dom poleg tega beleži vse dohodne klice v ambulante, zato večkratno klicanje ni potrebno. Če osebja niste dobili, vas bodo v najkrajšem možnem času, ki ni daljši od 24 ur, poklicali nazaj.
Obiskovalce, ki kažejo znake okužbe s koronavirusom, kot sta visoka vročina in kašelj, prosimo, naj ne prihajajo v ambulante. V teh primerih pokličite svojega osebnega zdravnika in se za pregled odločite šele po posvetu z njim. Če vaš zdravnik ni dosegljiv, pokličite Urgentno ambulanto na telefonsko številko 05 66 47 440 oziroma na dodatno telefonsko številko 05 62 03 615, kjer boste dobili vsa potrebna navodila.
Naročeni pacienti bodo dan pred pregledom prejeli klic medicinske sestre, ki bo preverila njegovo zdravstveno stanje. Enaka vprašanja bodo sledila na dan pregleda. Vse paciente z vročino ali očitnimi znaki okužbe dihal bomo sprejeli v ločeni ambulanti, kjer bomo lahko varno poskrbeli zanje.
Naročene paciente prosimo, da na pregled pridejo ob uri oziroma največ pet minut pred dogovorjenim terminom in tako ne povzročajo dodatne gneče. S seboj morajo imeti zaščitno obrazno masko in si ob vstopu v zdravstveni dom razkužiti roke.
Več informacij o urniku splošnih ambulant in kontakte dobite na spletni strani Zdravstvenega doma Koper (www.zd-koper.si).

E-Naročanje

05 6647 440

Ambulanta nujne medicinske pomoči, ZD Koper - Bonifika, Ljubljanska c. 6a, Koper (ob delavnikih podnevi od 7:00 do 20:00), SB Izola, Urgentni center, Polje 40, Izola (v nočnem času, med vikendi in prazniki)

05 6647 399

Dežurna zobna ambulanta, ZD Koper, Dellavallejeva ulica 3, Koper (sobote, nedelje in prazniki od 8:00 do 12:00)

Čakalne dobe

Zdravstveni dom Koper
Nacionalne čakalne dobe
Naše čakalne dobe
{m} O nas
O nas

Zdravstveni dom Koper

ZD Koper je javni zdravstveni zavod, ki opravlja zdravstveno dejavnost na območju Mestne občine Koper, katera je tudi ustanoviteljica zavoda. Z dejavnostjo prehospitalne enote posreduje v najnujnejših primerih na območju vseh treh obalnih občin. V sorazmernem deležu izvajamo tudi dežurno službo prav tako za celotno Obalo.

ZD Koper izvaja osnovno zdravstveno varstvo za vse ljudi, ki potrebujejo zdravstveno pomoč. Stremimo k zagotavljanju najsodobnejših standardov s ciljem kakovostne, hitre in prijazne obravnave pacienta. Želimo ohranjati odnos odprtega zavoda v občini Koper, kjer smo vedno na razpolago za nove pobude strokovnjakov, uporabnikov, občank in občanov.

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času