05 6647 100 info@zd-koper.si (ni namenjen za elektronsko naročanje)
Dejavnost nujne medicinske pomoči

Dejavnost nujne medicinske pomoči

Dejavnost nujne medicinske pomoči

Med najpomembnejše dejavnosti Zdravstvenega doma Koper sodi vsekakor nujna medicinska pomoč, ki je za nenadno zbolele oziroma poškodovana organizirana neprekinjeno 24 ur na dan. Od ponedeljka do petka od 7:00 do 20:00 ure se izvaja na lokaciji Bonifika, Ljubljanska cesta 6a, Koper. Od ponedeljka do petka od 20:00 ure do 7:00 ure naslednjega dne pa na lokaciji SB Izola. Sobote, nedelje in praznike se izvaja na lokaciji SB Izola.

Za bolnike, ki zaradi narave bolezni ne morejo priti v ambulanto, je v primeru odsotnosti osebnega zdravnika zagotovljena posebna urgentna služba za obiske na domu.

Posebna enoto nujne medicinske pomoči, ki prav tako spada pod okrilje Zdravstvenega doma Koper je locirana v enoti Bonifika. To enoto, ki deluje na celotnem obalnem območju, sestavljajo posebej izurjeni zdravniki in tehniki. Namenjena je reševanju stanja, kjer gre za ogrožanje človeškega življenja, bodisi v okviru bolezni ali poškodb.

Svetujemo vam, da se poslužujete e-naročanja, ki smo ga uredili na spletnih straneh Zdravstvenega doma Koper . E-naročanje je namenjeno naročanju na redne preglede pri osebnem zdravniku, ter naročanju stalne terapije receptov za kronične bolezni.

Za tovrstno naročanje, bomo potrebovali naslednje podatke: ime in priimek, ZZZS številko, številko kartona in telefonsko številko, za naročilo receptov, pa poleg teh podatkov še ime zdravila.

Vaše sporočilo bo poslano preko varne povezave (SSL). Po sprejemu vašega naročila bo v roku 30 minut na vaš elektronski naslov poslano potrditveno sporočilo (mail). V kolikor potrditvenega sporočila ne dobite, preverite ali ste vpisali svoj točen poštni naslov (mail naslov). V primeru da ste prejeli potrditveno sporočilo, vam bomo odgovorili najkasneje v 3 delovnih dneh, v enakem času bodo pripravljeni tudi vaši recepti.